Nederlands

Pretparken in Duitsland: bezoek ze via Social Deal met korting

Zoek deals in de buurt vanNijmegen
Pretparken in Duitsland: bezoek ze via Social Deal met korting
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Draufgänger aufgepasst! Hou jij van dat opwindende gevoel in je buik tijdens een vrije val? Schreeuw je het uit wanneer je over de kop gaat? Dit is je kans! Want met Social Deal bezoek jij pretparken in Duitsland met kortingen tot wel 70%! Door te besparen op je toegangsprijs, beleef je éxtra veel pret in het park. Welk Duits attractiepark staat bovenaan jouw lijstje?
Daarom koop jij je pretparkticket bij Social Deal
Niet voor niets 7,5+ miljoen leden
9,4 op klanttevredenheid
15.000+ unieke ervaringen
7 dagen per week bereikbaar

Pretparkavonturen over de grens in Duitsland

Voor de ultieme pretparkervaring hoef je niet ver te reizen; onze buren in Duitsland hebben het allemaal! Ontdek adembenemende attractieparken met opwindende rides, betoverende themagebieden en schitterende shows. Of je nu hunkert naar een dosis adrenaline of een gezellige dag met het gezin zoekt, de Duitse pretparken hebben voor elk wat wils. Welk avontuur staat jou als volgende te wachten? Bekijk hier de Social Deal top 7:
Phantasialand

Stap binnen in een wereld van magie bij Phantasialand, gelegen nabij Brühl in Duitsland. Dit betoverende park, beroemd om zijn compacte ontwerp en grensverleggende attracties, neemt je mee op een onvergetelijke reis vol spektakel en avontuur. Laat je verwonderen terwijl je je onderdompelt in magische rijken die elk hoekje van het park doordringen.

Attracties van Phantasialand

Met een perfecte mix van familieattracties en opwindende achtbanen biedt Phantasialand vermaak voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een rustige rit met het gezin of de adrenalinekick van een achtbaanrit, hier vind je het allemaal.

Zo neem je plaats in Taron, een van 's werelds snelste en langste multi-lanceerachtbanen. Of beleef een spetterend avontuur in de langste wildwaterbaan van Europa, Chiapas. Laat je meevoeren door kronkelende stromen te midden van een exotische jungle-omgeving, waar elke bocht een nieuw avontuur onthult. Ontdek zelf waarom dit park tot de top van Duitsland behoort en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 

Movie Park Germany
Stap binnen in de betoverende wereld van film en entertainment bij Movie Park Germany in Bottrop! In dit pretpark in Duitslannd wordt Hollywood-glamour tot leven gebracht, en beleven bezoekers de magie van hun favoriete blockbusterfilms en tv-shows. Voeg een extra dimensie toe aan je parkbeleving met live shows en ontmoetingen met geliefde filmpersonages. Hier krijg je de kans om je helden van het witte doek van dichtbij te zien en zelfs met ze op de foto te gaan. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!
Attracties van Movie Park Germany
Laat je meeslepen door een overvloed aan attracties die hun inspiratie halen uit epische kaskrakers, waardoor jij je in het hart van de actie bevindt. Movie Park Germany biedt een ongeëvenaarde ervaring waar filmfantasieën werkelijkheid worden. Begeef je op een intergalactisch avontuur met een achtbaan met Star Trek-thema. Of test je overlevingsinstincten bij The Walking Dead Breakout terwijl je probeert te ontsnappen aan een wereld vol ondoden.
Wunderland Kalkar
Wees welkom bij Wunderland Kalkar! Dit unieke pretpark in Duitsland, gevestigd in een omgebouwde kerncentrale, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor het hele gezin. Laat je betoveren door de ongebruikelijke locatie van het park. Dit zorgt voor een intrigerende sfeer en belooft een ervaring die je nog lang zult koesteren. Een dag bij Wunderland Kalkar is allesbehalve gewoon!
Attracties van Wunderland Kalkar

Met meer dan 40 attracties beleef jij een dag vol pret in Wunderland Kalkar. De attracties zijn geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Van wildwaterbanen tot achtbanen en zweefmolens, hier vind je vermaak op maat voor elke avonturier.

Legoland Duitsland
Legoland staat wereldwijd bekend om zijn verbluffende LEGO-creaties en gedetailleerde attracties. Ontdek miniatuursteden en scènes in Legoland Duitsland opgebouwd uit miljoenen LEGO-stenen. Of bouw ze zelf! Bij Legoland gaat het niet alleen om het bewonderen van meesterwerken, maar ook om het creëren van je eigen LEGO-avonturen. Verspreid over het park vind je bouwzones waar je je eigen meesterwerken maakt. Wat ga jij bouwen?
Attracties van Legoland

Naast het bouwen van je eigen LEGO-creaties heb je ook fantastische attracties voor alle leeftijden. Zo test jij je ninja-vaardigheden in de interactieve darkride, waar virtuele avonturen tot leven komen. Het is niet alleen een rit; het is een uitdaging waarin jij de held bent. Of beleef een heldhaftige rit in de Fire Dragon, een familie-achtbaan die door een LEGO-kasteel kronkelt.

Holiday Park
Holiday Park is niet zomaar een pretpark in Duitsland; het is de place-to-be voor plezier en vermaak. Of je nu een waaghals bent op zoek naar de ultieme kick of een gezin dat op zoek is naar plezier voor alle leeftijden, Holiday Park heeft voor elk wat wils.
Attracties van Holiday Park

Holiday Park staat bekend om zijn gedurfde attracties, waaronder enkele van de snelste en hoogste achtbanen van Duitsland. Maak een rit in de Expedition GeForce. Deze achtbaan staat garant voor opwinding en avontuur dat je hart sneller doet kloppen. Of stap in een boot van de Dinosplash voor een avontuurlijke en natte rit door het territorium van de dinosauriërs.

Europa-Park
Ontdek het grootste pretpark van Duitsland, waar elke zone een levendige representatie is van een Europees land. In het schilderachtige Rust dompel je je onder in de diverse charmes en sferen van Europa, zonder daadwerkelijk de grenzen over te steken. Wat maakt Europa-Park zo bijzonder? Het zit in de details! Het park staat bekend om zijn verbluffende thematisering en ongeëvenaarde aandacht voor detail.
Attracties van Europa-Park

Laat je hart sneller kloppen op de Silver Star, de hoogste achtbaan van Europa-Park die adembenemende snelheden en sensationele drops biedt. Stap aan boord van de Pirates in Batavia, een meeslepende darkride die je meeneemt naar een wereld van piraten, avonturen en mysterie. Of ervaar de sensatie van een ruimtereis op de Euro-Mir, een draaiende achtbaan die je meevoert naar ongekende hoogten.

Eifelpark
Eifelpark is geen gewoon Duits pretpark; het is een combinatie van een wildpark en een pretpark. Ontdek meer dan 200 dieren in hun natuurlijke habitat en laat je tegelijkertijd meevoeren door meer dan 60 opwindende attracties. Het is een unieke ervaring waar natuur en avontuur hand in hand gaan.
Attracties van Eifelpark
Raas door het bos op de Sommerrodelbahn Eifel-Coaster, een houten rodelbaan die de natuurlijke omgeving van het park benut voor een unieke rit. Voel de adrenaline terwijl je door bochten en over heuvels gaat, omgeven door het groen van de Eifel. Of laat je betoveren door de indrukwekkende show met roofvogels. Deze majestueuze vogels brengen je dichter bij de wildernis dan ooit tevoren.

Nóg meer pretparkplezier in Duitsland

  • Fort Fun Abenteuerland 🤠 Beleef het avontuur in dit themapark met een wildwestsfeer, waar achtbanen, shows en een indrukwekkende omgeving samenkomen
  • Heide Park 🎢 Ontdek het grootste pretpark in Noord-Duitsland, met opwindende attracties zoals de iconische houten achtbaan Colossos en de mysterieuze darkride Ghostbusters 5D
  • Hansa-Park 🎡 Duik in een maritiem avontuur in dit pretpark aan de Oostzee, met themagebieden geïnspireerd op de Hansa League en attracties voor het hele gezin
  • Playmobil Funpark 🎠 Betreed de wereld van Playmobil, waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan met reusachtige Playmobil-figuren en speelzones
  • Erlebnispark Tripsdrill 🎪 Ontsnap naar dit charmante park dat bekend staat om zijn combinatie van traditionele attracties en aantrekkelijke dierenverblijven
  • Irrland 🎈 Ervaar een uniek soort pretparkplezier op de boerderij, waar bezoekers kunnen genieten van attracties in een landelijke omgeving en de interactie met boerderijdieren
  • Ketteler Hof 😍 Een familiepark met een focus op natuur en avontuur, waar kinderen kunnen spelen in de buitenlucht en genieten van attracties omgeven door groen
  • Belantis 🎟️ Betreed het land van avontuur en mythe in dit pretpark met achtbanen, waterattracties en themagebieden die de verbeelding prikkelen

Deze pretparken zijn ook leuk voor jou!

Ben je benieuwd naar de te gekke aanbiedingen die Social Deal heeft voor pretparken in België én Nederlandse pretparken? Ontdek hier al onze topdeals voor pretparken: